НЕДЕЛНА ЕЗИКОВА ПРОГРАМА: SUNDAY ENGLISH LANGUAGE ACADEMY (SELA)

Posted: 13/11/2014 in Дневник

Уважаеми родители,
Мили деца,

Започват записванията за неделната програма на Детската академия, насочена към децата от 4-годишна възраст нагоре, които изучават или искат да изучават английски език.

Заниманията се провеждат всяка неделя от 10:00 до 17:00 часа изцяло на английски език.
Екипът от преподаватели включва педагози, носители на езика (native speakers) и специалисти по отделните научни направления, сфери на изкуството и спортни дисциплини, както и гост-лектори, които провеждат обучението на английски език.
В режимните моменти (посрещане, обяд, следобедна закуска, изпращане) децата комуникират помежду си и с всики преподаватели също на английски език.

При желание от страна на родителите, за по-малките деца обучението по английски език може да включва и занимания по метода на Мария Монтесори.

Децата ще бъдат разпределени в отделни групи, съобразно възрастта и нивото на езиковите им умения. Всяка група е съставена от 10 деца.

Програмата включва часове по:

* математика и Jump Math
* информационни технологии
* програмиране на С++
* графичен и уеб дизайн
* биология
* химия
* физика
* астрономия
* археоастрономия
* история
* тракология
* философия и реторика

* история на изкуството
* английски чрез драма
* театър
* body language
* четене и драматизация на приказки
* класически балет
* модерни танци

* кунг фу
* тенис на маса
* бадмингтон
* крикет и бейзбол
* мини голф
* мини футбол
* фехтовка
* йога
* логически игри по програмата MENSA International
* шах
* музикални занимания (пиано, китара, ритъм чрез барабани)
* поп и джаз пеене
* изобразително и приложно изкуство
* дърворезба
* скулптура
* работа с восък
* рисуване върху пясък
* рисуване върху коприна
* magic noodles

Графикът на заниманията е както следва:
1. посрещане на децата: 9:30-9:50 часа
2. научни занимания: 10:00-12:30 часа
3. обяд: 12:30-13:00 часа
4. спортни занимания: 13:00-15:00 часа
5. следобедна закуска: 15:00-15:30 часа
6. занимания с изкуства: 15:30-17:00 часа
7. изпращане на децата: 17:00-17:10 часа

Един път месечно в програмата е предвидена еднодневна тематична екскурзия, по време на която децата общуват също изцяло на английски език, имат възможност да се превърнат в екскурзоводи и да представят интересна информация за мястото или обекта, които посещават. Първата екскурзия е свързана с историята и културата на Древна Тракия и ще се проведе на 16.11.2014 г. по маршрут София-Старосел-София.

Цената за участие в програмата е 40 лева за едно посещение и включва всички разходи (учебни материали, храна, консумативи). Дните, в които са предвидени екскурзии, са на същата цена. Заплащането става в деня на посещението.

При еднократно заплащане на 5 и повече посещения, се ползва 10 % отстъпка от цената. При участие на две или повече деца от едно семейство, второто дете също ползва 10 % отстъпка. Всички отстъпки могат да се комбинират.

Първото занимание от неделната програма (след екскурзията на 16.11.) ще се проведе на 23.11.2014 г. на адрес: София, кв. Лозенец, ул. „Христо Ценов“, бл. 9-13, партер.

За участие в програмата е необходимо предварително записване на телефон 0888 222863 или на ел. поща office@childrens-academy-bg.com, като се посочи възрастта на детето и нивото на езиковите му умения (основно, самостоятелно или свободно ползване на езика).

Краен срок за записване: 21.11.2014 г. или до запълване на местата.
Записване за отделни посещения на определени дати също е възможно, при условие, че има свободни места в съответната група. Срокът за записване за отделни посещения е най-късно в петъчния ден преди посещението.da sela

Коментарите са изключени.